Fotograf Østerbro 2024 Fotograf Østerbro - Captured Fotostudie

Fotograf

Mit navn er Janus Olsen.

Jeg er fotograf og ejer af Captured Fotostudie.

Jeg er far til to skønne og frække børn, og det at få et barn har i høj grad været med til at inspirere mig til at starte dette projekt. Jeg elsker at fotografere børn, da de er sjove og spontane. Der kommer dog mange andre i studiet end børn, og jeg værdsætter den variation jeg får i min hverdag.

Min passion for fotografering startede for mange år siden gennem mit arbejde hos Fona, hvor jeg bl.a. solgte kameraer, det blev senere til at jeg udelukkende solgte kameraer i Merlins største afdeling i Lyngby. Jeg har siden fotograferet alt muligt mellem himmel og jord, og elsker udfordringerne ved de forskellige typer fotos. I dag er mit speciale dog fotografering af mennesker.

Jeg er kreativ i mit arbejde, og har et blik for at fange øjeblikket i et fotografi. Jeg føler mig meget heldig over, at arbejde med det der har min passion, og jeg udfordre mig selv dagligt til at blive en bedre fotograf.

Min fritid

Når jeg ikke er i studiet, bruger jeg min tid med familien, der bliver leget med lego, og den næste generation af fotgraf er ved at blive oplært.

Den mindste er mere til at bygge lego, så der bliver samlet legosæt i lange baner.

Når børnene er lagt i seng bliver der ofte slappet af med en god film eller en serie.

description

Mere Fotografering

Når jeg har lidt tid og inspiration elsker jeg også at fotografere i min fritid.

For mig startede det hele som hobby, og jeg nyder stadig at fotografere alt mellem himmel og jord.

I webshobben » kan du også se nogle af mine fotos der er taget i fritiden. Er der et du kan lide til fx. børneværelset, er det muligt, at købe print.

description
Kontakt mig

Randersgade 53, 2100 København Ø

22 29 24 44

info@captured.dk

Kort

Send mig en besked

Send en e-mail, hvis du vil vide mere om hvad jeg kan tilbyde.