Parfotografering

Parfotografering starter ofte som et ønske fra den ene af jer, men bliver hurtigt en skøn oplevelse I begge lever jer ind i, og I vil efterfølgende have en masse parbilleder med søde små øjeblikke at kigge tilbage på.

En hyggelig dag med kæresten

Parfotografering er en oplagt mulighed, hvis du skal have en romantisk dag med kæresten. Det kunne være i forbindelse med jeres årsdag eller Valentins dag eller bare for at fejre jeres kærlighed til hinanden.

En lækker billedserie af jer bekræfter jeres kærlighed til hinanden, og viser jeres familie og venner det tætte bånd I har knyttet til hinanden.

Erfaren fotograf

I vil i studiet blive mødt af en erfaren fotograf, der ved, hvordan jeres kærlighed til hinanden bedst bliver fanget, og gengivet i jeres parbilleder. Det kan være en fordel at have nogle ideer om, hvad det er I ønsker, men I vil også kunne blive guidet igennem fotosessionen med forslag og gode råd.

Skal jeres kærlighed foreviges

Hvis I ønsker at få taget parbilleder, er jeg klar i studiet i København. Ring eller skriv, hvis du har spørgsmål eller book tid online allerede i dag.

3 gode råd

Book din fotografering, når maven er flottest. Det er den typisk omkring uge 32-35.

De flotteste gravidbilleder fås, når den gravide mave er bar, men en kropsnær top og jeans, eller en kjole der fremhæver maven, fungere også fint.

Hav gerne løst tøj på ved ankomst til studiet, det minimere mærker på huden.

LÆS FLERE HER