Fotografering on location

Når der fotograferes on location, tager vi en tur ud i naturen, så vi kan få nogle billeder i naturskønne omgivelser. Få foreviget børnenes leg i smuk natur, din hund i naturlige omgivelser, eller få taget portrætter på dit favoritsted.

Kun fantasien sætter grænser

Vi er ikke begrænset af plads eller udvalget af baggrunde og rekvisitter, når vi tager ud i naturen og fotografere. I forbindelse med fotografering on location, vil det være muligt at få taget billeder i naturlige omgivelser i fx. Dyrehaven eller på stranden. Der vil være rig mulighed for at få taget naturlige portrætter uden stive smil op opstillede positurer, da vi kan bruge de naturlige rekvisitter til at skabe jeres billeder.

On location fotografering - Hvornår?

Jeg fotograferer typisk on location fra maj til september. Jeg foretrækker lyset og farverne på denne årstid, og så er vejret som regel også mere samarbejdsvilligt. Har du et specifikt ønske til fotografering uden for sæson, er du dog altid velkommen til at kontakte mig, og høre hvad der er af muligheder.

Har du spørgsmål til on location fotografering?

Hvis du har nogle ideer til fotografering, og gerne vil høre mere om dine muligheder, er du velkommen til at kontakt mig, så vi kan finde den bedste løsning til dine ønsker.

3 gode råd

Book din fotografering, når maven er flottest. Det er den typisk omkring uge 32-35.

De flotteste gravidbilleder fås, når den gravide mave er bar, men en kropsnær top og jeans, eller en kjole der fremhæver maven, fungere også fint.

Hav gerne løst tøj på ved ankomst til studiet, det minimere mærker på huden.

LÆS FLERE HER