Bryllupsfotografering i København

Jeres store dag står for døren. I vil gerne huske dagen de næste mange år frem. Ud over jeres bryllupsringe er bryllupsbillederne noget af det eneste fra dagen, der er tilbage når festen er slut. Få foreviget dagen med en professionel bryllupsfotografering, så kan I slappe af, og nyde festen.

Erfaren bryllupsfotograf i københavn

Erfaring er altafgørende som bryllupsfotograf. For ikke at gå glip af de vigtige øjeblikke både de store og små, kræver det erfaring. Du skal vide, hvor du skal placere dig, så du får det hele med, og hvor du skal placere dig i forhold til lys og baggrund, og det nytter ikke, at man står og fumler med kameraet. Jeg fotograferer bryllupper i København og omegn hvert år og ved hvordan jeg sikrer jer bryllupsbilleder, I stolt vil kunne vise frem de næste mange år.

Klassisk og kreativ bryllupsfotografering

Jeres bryllupsbilleder skal fortælle historien om jeres bryllup. Når jeg fotograferer et bryllup, er billederne en blanding af klassiske romantiske portrætter og situationsbilleder, naturligvis altid med udgangspunkt i jeres ønsker.

Min erfaring som bryllupsfotograf betyder, at jeg kender traditionerne, men jeg har også øje for at fange de mindre forudsigelige øjeblikke, med intimitet og kærlighed, så det skinner igennem på billederne.

Bestil en bryllupsfotograf

Kan I lide de bryllupsbilleder jeg har taget, så ring og hør hvordan jeg kan hjælpe som bryllupsfotograf til jere bryllup.

Da jeres dag ikke kan rykkes, anbefales det, at I reserverer dagen i god tid, så jeg ikke laver andre aftaler denne dag.

På denne dag er det ikke jer, der skal stå bag kameraet. I skal nyde dagen, som er jeres helt specielle dag. Book mig som bryllupsfotograf, hvis I vil have en dejlig oplevelse på bryllupsdagen, og ikke vil gå på kompromis med jeres bryllupsbilleder.

3 gode råd

Book din fotografering, når maven er flottest. Det er den typisk omkring uge 32-35.

De flotteste gravidbilleder fås, når den gravide mave er bar, men en kropsnær top og jeans, eller en kjole der fremhæver maven, fungere også fint.

Hav gerne løst tøj på ved ankomst til studiet, det minimere mærker på huden.

LÆS FLERE HER