Fotografering af børn

Børn er skønne, og som forældre elsker vi billeder af vores børn. Jeg har stor erfaring med Børnefotografering og ved, hvordan man opnår gode resultater. Læs mere herunder om hvad jeg kan tilbyde som Børnefotograf.

Erfaren børnefotograf i København

De fleste fotosessioner i studiet i københavn er af børn i forskellige aldre, enten alene, eller med søskende eller øvrig familie. Med det store antal fotosessioner med børn, har jeg gennem de seneste år som børnefotograf oparbejdet en stor erfaring med at arbejde med børn, og ved, hvordan de skal håndteres i enhver situation.

Tålmodig børnefotograf

Børnefotografering skal være sjovt og hyggeligt, for når børnene føler sig trygge opstår de skønne øjeblikke, vi som forældre ønsker at huske vores børn i. Børn er spontane, og det er ikke altid de har samme ide om, hvad der skal ske, som os voksne. Her har jeg som fotograf tålmodigheden samt erfaringen til at fremkalde den ønskede stemning, og ved præcis, hvornår jeg skal være klar til at fange øjeblikket, der giver de skønneste børnefotos.

Børnefotos i øjenhøjde

Fotografering af børn skal ske på deres præmisser, så der bliver brugt den nødvendige tid på at få børnene til at føle sig hjemme og blive trygge ved mig som børnefotograf. Det betyder ofte leg og store mængder af sæbebobler, jeg snakker med børnene om ting i en let og munter tone, og selvfølgelig er jeg nede i deres højde, når billederne tages.

Gode råd til Børnefotografering

Når du og dit barn kommer, er det vigtigt at barnet er frisk og veludhvilet. Sørg for, at dit barn har fået noget at spise, og har fået vasket de værste krummer af. Er dit barn syg på dagen, er det bedre at aftale en anden dag til fotografering. Medbring gerne legetøj og et par ekstra sæt skiftetøj. Det vil være en fordel, hvis du forbereder dit barn på, at det skal til fotografen – og taler med barnet om, at det bliver sjovt!

Ring før de bliver store

Børn vokser hurtigt, især når de er helt små. Inden længe mister de deres spontanitet og barnlige udtryk. Hvornår er de så store at de ikke længere har brug for at føle sig trygge i mors arme?. Et dejligt billede af dine børn, taget af en dygtig børnefotograf, vil du aldrig fortryde.

Bestil tid til børnefotografering allerede i dag.

3 gode råd

Book din fotografering, når maven er flottest. Det er den typisk omkring uge 32-35.

De flotteste gravidbilleder fås, når den gravide mave er bar, men en kropsnær top og jeans, eller en kjole der fremhæver maven, fungere også fint.

Hav gerne løst tøj på ved ankomst til studiet, det minimere mærker på huden.

LÆS FLERE HER