Baby fotografering

Babyer er skønne, og som forældre tager vi mange billeder af vores små guldklumper med mobilen, eller måske endda et rigtigt kamera, det er bare ikke altid billederne bliver så gode, at de bliver printet i stor størrelse og hængt op i stuen. Med min omfattende erfaring i babyfotografering, forstår jeg betydningen af disse værdifulde øjeblikke og kan skabe baby billeder, der fortjener en fremtrædende plads i jeres hjem.

Baby fotografering københavn

Babyer har stor livsglæde, og en kæmpe nysgerrighed. Med den rette timing og erfaring giver det nogle helt vidunderlige babybilleder, og det er en af mine foretrukne fotosessioner. Det kræver erfaring, at skabe smukke babybilleder. I studiet på Østerbro i København kommer der dagligt babyer til fotosessioner, og jeg har derfor stor erfaring med fotografering af de mindste, og leverer altid kvalitetsbilleder som jeres babyfotograf. Min stil er enkel, med fokus på de dejlige små ansigter. Jeg forsøger at fange alle udtryk og følelser. Der vil være masser af tid til bleskift, amning og hvad der ellers er brug for.

Hvilke alder anbefales til babyfotografering

Der er som udgangspunkt ikke en forkert alder til fotografering af en baby. Som professionel fotograf får jeg besøg af babyer lige fra de er ca. en uge gamle. Man kan sige, at babyer har nogle “tigerspring”. Det første spring er mens de er helt nyfødte. De første 14 dage er helt specielle, her kalder man det Newborn, og her kan du læse mere om fotografering af nyfødte.

Fra de er ca. 3 måneder kommer det andet spring. Her begynder den lille selv at kunne holde hovedet, og man begynder at have mere øjenkontakt.

Det næste spring er fra de er ca 6-8 måneder, og kan sidde selv. Det er også i denne alder, at der er mere kommunikation med baby. Den lille pludrer og smiler mere, og de begynder at kravle.

I 10.-12. måned begynder der at komme mere fart på kravleriet og måske bliver de første skridt taget. Her skal man som fotograf virkelig være klar på aftrækkeren.

Der sker så meget på det første år af en babys liv, at det anbefales, at få taget billeder et par gange. De gode billeder vil blive værdsat i mange år frem, og det er samtidig den perfekte gave til alle i familien.

Gode råd til baby fotografering

Sørg for, at jeres baby er veludhvilet, og har fået noget at spise inden fotosessionen. Medbring gerne lidt ekstra tøj, da det giver flere muligheder. Har I et hjemmestrikket tæppe eller noget der kan kan give baby tryghed, kan det også være en god ide, at medbringe det. Sørg for at tage afsted i god tid, og undgå aftaler lige efter fotosessionen, da det kan være med til at stresse jer, og dermed også jeres baby.

Skal du have din baby foreviget så kontakt mig for en snak om mulighederne

Børn vokser hurtigt, især når de er helt små. Inden længe mister de deres spontanitet og barnlige udtryk. Hvornår er de så store at de ikke længere har brug for at føle sig trygge i mors arme?. Et dejligt billede af din baby taget af en dygtig babyfotograf, vil du aldrig fortryde.

Bestil tid til babyfotografering allerede i dag.

Læs mere

 • Babyer Standard

 • 60 min. i studiet
 • 5 billeder, digitalt eller print 18 x 24 cm
 • Mulighed for forældre og søskende fotos
 • Ekstra digitale billeder kun 185 kr.
Priser på print Pris

1999,-

 • Babyer mini

 • 30 min. i studiet
 • 1 digitalt billede (høj opløsning)
 • Mulighed for forældre fotos
 • Ekstra digitale billeder kun 275 kr.
 • Pris

  748,-

  Priser på print
  Pris i juli

  349,-