Handelsbetingeleser

Handelsbetingelser

Oplysninger om captured.dk

Captured Fotostudie

Randersgade 53

DK-2100 København Ø

Danmark

 

Telefon: +45 22 29 24 44

E-mail: info@captured.dk

 

CVR-nr.: 34 94 41 80

 

Bank:Lån & Spar Bank

Reg.: 0400

Kontonr.: 4018306412

 

Når du afgiver bestilling, accepterer du de generelle nedenstående Handelsbetingelser gældende for Captured Fotostudie.

Bestilling

Alle priser vises i DKK, og er ink. moms, ex. fragt og gebyrer.

Når du bestiller produkter på www.captured.dk, skal du være opmærksom på, at aftalen ikke anses for endelig indgået, før du modtager en ordrebekræftelse fra captured.dk. Ordrebekræftelsen bliver sendt til den angivne e-mail adresse. Du skal være fyldt 18 år for at handle på captured.dk – er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre.

Betaling

Betaling kan foretages via:

  • Mobilepay (op til 10.000 kr. afhængigt af dine personlige indstillinger)
  • Bankoverførsel: (OBS! Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen) På den modtagne faktura vil fremgå betalings detaljer. Varen sættes først i produktion når betalingen er registreret.

Levering/Produktionstid

Den normale produktionstid for produkter er som følger

  • Aludibond ca. 15 hverdage,
  • Print og Indrammet print ca. 10 hverdage
  • Digitale billeder ca. 5 hverdage

Forsinkelser

Indtræffer forsinkelser, er bestilleren kun berettiget til at ophæve aftalen, såfremt det samtidig med aftalens indgåelse er præciseret at levering skal ske senest til den aftalte tid, og at det af Captured Fotostudie er blevet tilkendegivet at dette kan overholdes.

Fortrydelsesret

Der ydes fortrydelsesret,  i overensstemmelse med reglerne i Forbrugeraftaleloven, 14 dages returret på varer der ikke er produceret på specialordre.

Reklamation

Efter købeloven gives der reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet, som er opstået i op til 24 måneder efter købet. Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af fejlagtigt brug af produktet, eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen. Du skal reklamere inden rimelig tid efter, at du har konstateret manglen. Du kan som forbruger kræve omlevering af varen, såfremt reklamationen er berettiget, og omleveringen ikke medfører urimelige omkostninger for Captured Fotostudie, eller på anden måde er umulig.

Ophavsret

Indholdet af denne hjemmeside er ophavsretslig beskyttet, og tilhører Captured Fotostudie. Hele eller dele af billeder på hjemmesiden må ikke bruges uden Captured Fotostudies tilladelse.

Billeder leveret af Captured.dk må ikke reproduceres, og må ikke bruges i reklamesammenhæng uden Captured.dk’s tilladelse.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os på Captured.dk har vi brug for følgende oplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Captured.dk..

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Ejeren af captured.dk har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til captured.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos captured.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til captured.dk via e-mail info@captured.dk.