Bestil tid til fotografering

Udfyld formularen herunder. Du vil herefter modtage en e-mail med en bekræftelse eller et forslag til en alternativ dato/tid.
Der tages forbehold for, at der kan være tider i kalenderen der ikke er opdateret.
  • Korrekt format: "Jens Jensen"
  • Korrekt format "navn@eksempel.dk"
  • Korrekt format: "23456789"
  • Korrekt format: "dd/mm-åååå"
  • Korrekt format: "--:--"
  • Vælg type fotosession
  • Beskriv ønsker til fotosessionen
  • Jeg har læst og accepteret handelsbetingelserne

Handelsbetingelser

Regler under fotografering
• Der må ikke tages billeder under en fotografering i studiet af andre end fotografen.
• Der må ikke filmes under en fotografering i studiet af andre end fotografen.
• Til gravid fotografering skal man være fyldt 18 år.


Betaling
Du har følgende muligheder for betaling:
• Betalingskort, følgende modtages: Dankort, Visa/Dankort, Forbrugsforeningen
• Kontant betaling
• Mobile Pay til 50504
• Faktura (Kun for erhvervskunder)

Bestilling
Når du afgiver bestilling, accepterer du de generelle nedenstående handelsbetingelser gældende for Captured Fotostudie.

Eventuelle ønsker til justering af filer skal være oplyst inden bestilling.

Alle priser vises i DKK, og er inklusiv moms, medmindre andet er anført.

Når du bestiller produkter hos Captured Fotostudie, skal du være opmærksom på, at aftalen anses for endelig indgået, når fakturaen er sendt. Faktura sendes til den oplyste e-mail.


Vigtigt angående fortrydelsesret
Der ydes ikke returret/fortrydelsesret på køb foretaget hos Captured Fotostudie, da der er tale om kundetilpasset ydelser/produkter der efterfølgende ikke kan sælges til anden side.

Redigering af billeder
Fotografen forbeholder sig retten til at redigere, herunder at beskære billedet, som han vurdere giver det bedste billede.

Eneste undtagelse herfra er hvis der ved bestillingen bliver aftalt en konkret behandling af billedet, eller billedet er bestilt som print i en specifik størrelse


Levering
Den normale leveringstid for produkter i følgende produktkategorier:

• Aluplader, Glas og Indramninger - Ca. 15 hverdage
• Fineart og Lambda print - Ca. 10 hverdage
• Digitale filer - Ca. 5 hverdage.

Alle print bestilles til Captured fotostudie, for kvalitetskontrol, inden de udleveres.

Print skal altid afhentes hos Captured Fotostudie, med mindre andet er aftalt.

Forsinkelser:
Der tages forbehold for leveringer der tager længere end den normale leveringstid. Indtræffer forsinkelser, er bestilleren kun berettiget til at ophæve aftalen, såfremt han samtidig med aftalens indgåelse har præciseret betydningen af, at levering sker på nøjagtig bestemt tid, og at han af Captured Fotostudie har fået tilkendegivelse om at dette kan overholdes.

Reklamation
Efter købeloven gives der reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet, som er opstået i op til 24 måneder efter købet. Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af fejlagtigt brug af produktet, eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen. Du skal reklamere inden rimelig tid efter, at du har konstateret manglen.

I tilfælde af reklamation, skal print med fejl returneres til Captured Fotostudie, hvorefter Captured Fotostudie videreformidler reklamationen til den aktuelle producent.

Returnering
Returvarer skal vedlægges kopi af originalfaktura, samt en beskrivelse af fejlen. Ved returnering af varer, betaler du selv for forsendelsen.

Returvarer skal pakkes forsvarlig ind. Beskadigede returvarer, der modtages af Captured Fotostudie, byttes eller refunderes ikke, hvis skaden er sket på grund af fejlagtig eller mangelfuld indpakning ved returneringen. Bemærk: Returvarer sendt pr. efterkrav modtages ikke.

Variationer
Det endelige print, kan variere fra billedet på computerskærmen. Forskellige medier gengiver lys og farver på forskellige måder. Computerskærme kan være indstillet forskelligt, og ikke alle computerskærme kan gengive kontrast, lys og farve som en kalibreret professionel fotomonitor.

Ophavsret
• Fotografen er indehaver af ophavsretten på det fotografiske materiale
• Billeder leveret af Captured Fotostudie må ikke reproduceres, og må ikke bruges i reklamesammenhæng uden Captured Fotostudies tilladelse.
• Billederne må ikke videresælges til tredjepart uden kundens og fotografens skriftlige tilladelse.
• Billederne må ikke anvendes eller udstilles steder, hvor de kan sætte enten fotograf eller kunde i forbindelse med: sygdom, pornografi, religion, politik, køns- eller racediskriminerende holdninger eller anden lovstridig sammenhæng.
• Billederne må ikke manipuleres og/eller offentliggøres af tredjepart uden fotografens og kundens skriftlige tilladelse.

Aflysning
Er det nødvendigt at aflyse en aftalt fotosession skal det ske senest 24 timer inden den aftalte fotosession.

Gives der ikke besked senest 24 timer inden fotosessionen eller udebliver man fra fotosessionen uden at give besked herom, vil der kunne opkræves det fulde beløb for fotosessionen.

Ansvarsforhold
Der sættes stor fokus på at studiet er børnevenligt uden ledninger og andet, der kan faldes over. Det er dog ikke Captured fotostudies ansvar ud over dette, at sørge for yderligere foranstaltninger. Det er forældrenes ansvar, at der ikke sker materielle uheld forårsaget af barnet eller skader på barnet under fotograferingen, da fotografen ikke er inde for rækkevidde af barnet.

Opbevaring af billeder
Billeder, der bliver solgt, bliver gemt hos fotografen i minimum tre måneder. Typisk vil billederne blive gemt meget længere, men der vil ikke længere blive stillet garanti for backup af billederne.

Billeder, der ikke bliver solgt i forbindelse med fotosessionen og den efterfølgende udvælgelse af billeder, vil blive slettet.

Printede billeder skal afhentes i studiet inden for tre måneder. Printede billeder, der ikke er afhentes inden for tre måneder, vil blive kasseret.


RAW-filer
Det er ikke muligt at få udleveret uredigerede billeder fra fotosessionen, hverken gratis eller mod betaling.

Rosende ord på Facebook

5

Sara Kiri Jartved

Alt i alt er Janus og hans fotostudie helt klart noget min familie og jeg vil anbefale.
Mange tak til Janus.Læs mere
5

Sara Kiri Jartved

"Janus er en rar og imødekommende mand med et fint fotostudie i København. Vi var 4 personer som var inde og få taget nogle familiebilleder (til info: der var nemt plads til et par stykker mere, uden det ville blive for trængt). Vi fandt en pæn baggrund i fællesskab og Janus var god til at komme med forslag til poseringer/ stillinger og til at få os alle til at smile på billederne.. Endda på samme tid ;).
Vi har i dag modtaget de 3 digitale billeder, som vi valgte ud fra en masse andre gode billeder. Vi er alle glade for resultaterne og ser frem til, at vise dem til resten af familien.
Alt i alt er Janus og hans fotostudie helt klart noget min familie og jeg vil anbefale.
Mange tak til Janus"
4

Lis Mølvig Henriksen

Mit barnebarn var meget betuttet og ret genert, men Janus gjorde virkelig hvad han kunne for at få tøet hende op, han blæste sæbebobler i stor stil og det gjorde lykke og han forsøgte med søde små fif og sjove ord undervejs.Læs mere
4

Lis Mølvig Henriksen

"Jeg har for nylig fået taget billeder med min datter og barnebarn - tre generationer som jeg havde ønsket mig meget.
Vi valgte baggrund i samarbejde med Janus og den fungerede rigtig fint på de færdige billeder.
Mit barnebarn var meget betuttet og ret genert, men Janus gjorde virkelig hvad han kunne for at få tøet hende op, han blæste sæbebobler i stor stil og det gjorde lykke og han forsøgte med søde små fif og sjove ord undervejs, men når man kun er to år så er det ikke altid så nemt.....
Det endelige resultat er dog fint og vi er glade for oplevelsen."
5

Sarah Brandt Talreja

Min mand og jeg har siden sommeren 2014 løbende fået taget billeder hos Captured Fotostudie og har modtaget de skønneste billeder af begge vores børn løbende.Læs mere
5

Sarah Brandt Talreja

"Min mand og jeg har siden sommeren 2014 løbende fået taget billeder hos Captured Fotostudie og har modtaget de skønneste billeder af begge vores børn løbende. Ved hver en begivenhed eller sæson - jul, barnedåb, forår, fødselsdag, osv. har vi lagt vejen forbi studiet for at få taget nogle billeder.
Nogle gange har vores børn været samarbejdsvillige og andre gange, ikke så meget men sådan er små børn og det har vi taget med. Vi har i sidste ende fået de billeder vi ønskede hvilke har gjort at vi kommer igen og igen og igen.
Vi anbefaler Captured Fotostudie i højeste grad til de der elsker flotte billeder og ønsker minder for livet. :)
TAK for de skønneste billeder af vores børn."
5

Olga Vyunytska Pedersen

Janus er yderst professionel, tålmodig, god til at skabe afslappende stemning og tager sig god tid til at vælge de bedste billeder.Læs mere
5

Olga Vyunytska Pedersen

"Vi er rigtig glade for vores billeder. Janus er yderst professionel, tålmodig, god til at skabe afslappende stemning og tager sig god tid til at vælge de bedste billeder. Vi har også været glade for Janus fleksibilitet, da vi kunne få tid lige før jul, selvom alt var booket. Vi vil helt klart anbefale Janus og ser frem til at komme i hans studio igen :-)"
4

Stinus Suominus

Janus formåede - selv om det var svært - at fange min søn med netop de udtryk, som jeg til daglig er så begejstret for.Læs mere
4

Stinus Suominus

"Jeg var forbi i torsdags og fik skudt en masse fine billeder af min lille søn og mig selv. Allerede mandag fik vi de flotte billeder og jeg er så glad for dem. Janus formåede - selv om det var svært - at fange min søn med netop de udtryk, som jeg til daglig er så begejstret for.
Jeg kan således varmt anbefale et besøg hos Janus "
5

Michella Rasmussen

Fotografen var fuld af ideer til hvordan vores søn kunne sidde/stå/ligge og der kom bare de bedste billeder ud af det!Læs mere
5

Michella Rasmussen

"Vi har fået taget de dejligste billeder af vores lille dreng!
Vi kan slet ikke vente med at modtage dem :)
Fotografen var fuld af ideer til hvordan vores søn kunne sidde/stå/ligge og der kom bare de bedste billeder ud af det!"
5

Mette Löwe

Janus guidede på en afslappet og humoristisk måde gennem fotosessionen.
Det var en absolut fantastisk oplevelse og levering af fotos var samme dag.Læs mere
5

Mette Löwe

"Jeg havde købt en deal til en fotosession, for at få taget et foto til mit CV.
Nu er det at blive fotograferet ikke lige min ynglingsbeskæftigelse, men efter nogle minutter med tilbageholdenhed, hvor armene og hænderne ikke rigtig kunne finde ud af, hvor de skulle være, blev det rigtig sjovt. Janus guidede på en afslappet og humoristisk måde gennem fotosessionen.
Det var en absolut fantastisk oplevelse og levering af fotos var samme dag. De bedste anbefalinger herfra."
5

Mia Lyhne Pedersen

Super service vi fik taget et fint familie billede. Der var mulighed for at prøve lidt forskelligt og god tålmodighed ved udvælgelsen af billederne.Læs mere
5

Mia Lyhne Pedersen

"Super service vi fik taget et fint familie billede ( selv om det tog et par billeder at få alle til at smile og åbne øjnene) der var mulighed for at prøve lidt forskelligt og god tålmodighed ved udvælgelsen af billederne?? og så var vi så heldige at modtage det digitale billede samme dag, helt fantastisk"
5

Cathrine Sonne Beck-Hansen

Janus er super sød og lytter virkelig til dét man har i tankerne. Vores gravid-billeder blev super flotte og vi er yderst tilfredse!Læs mere
5

Cathrine Sonne Beck-Hansen

"Janus er super sød og lytter virkelig til dét man har i tankerne. Vores gravid-billeder blev super flotte og vi er yderst tilfredse! Tak for en rigtig god oplevelse! :)
De bedste hilsner fra Jakob og Cathrine"
5

Louise Bonde Rasmussen

Janus er rigtig god til at fange det rigtige ansigtsudtryk og til at skabe stemning i billedet. Læs mere
5

Louise Bonde Rasmussen

"Har nu 2 gange været forbi Captured med min nyfødte. Janus er rigtig god til at fange det rigtige ansigtsudtryk og til at skabe stemning i billedet.
Jeg modtog billederne hurtigt og er meget tilfreds med redigeringen."
5

Cecillie Hansen

For nogle måneder side fik vi tager billeder af vores guldklump på 6 mdr.
Janus var utrolig fantastisk til børn. God kontakt med barnet.Læs mere
5

Cecillie Hansen

"For nogle måneder side fik vi tager billeder af vores guldklump på 6 mdr.
Janus var utrolig fantastisk til børn. God kontakt med barnet. Og ikke mindst de skønneste billeder!
Han får kun ros her fra. Lyttede til vores ønsker. Trods han blev far midt i det hele fik vi vores billeder hurtigt. Vi har nu 3 fantastiske billede på vores væg af vores dejlige søn.
Kan klart anbefales."
5

Isabella Elmazovski

God fotograf - med masser af gode idéer!
Kan klart anbefales.Læs mere
5

Isabella Elmazovski

"God fotograf - med masser af gode idéer!
Kan klart anbefales"
5

Jesper Bach

Kan varmt anbefale Janus til folk som har brug for en professionel fotograf.Læs mere
5

Jesper Bach

"Vi var forbi Janus med vores lille pige da hun var blot 3 uger gammel.
Han var yderst professionel og forstående.
Resultatet af billederne var også i top kvalitet, både de leverede prints og de digitale filer.
Kan varmt anbefale Janus til folk som har brug for en professionel fotograf."
5

Emma Aran

Det er bestemt ikke sidste gang, vi bruger Janus og kan varmt anbefale andre at gøre det samme.Læs mere
5

Emma Aran

"Janus fotograferede til vores bryllup den 19. september. Vi var yderst tilfredse med resultatet og ikke mindst hans fleksibilitet og profesionelle tilgang. Det er bestemt ikke sidste gang, vi bruger Janus og kan varmt anbefale andre at gøre det samme.
Bedste hilsner
Jeppe & Emma"
5

Rikke Marie Lykke

En perfekt oplevelse med et fantastisk resultat.Læs mere
5

Rikke Marie Lykke

"En perfekt oplevelse med et fantastisk resultat. Afslappet, professionel stemning, en fin blanding af, at blive lyttet til og få forslag, både da billederne skulle tages og udvælges."
5

Anja Dreier

Stemning var god, sjov og afslappet. Det kan klart anbefales.Læs mere
5

Anja Dreier

"I går tog vi 5 gymnasieveninder, som fejrede at det var 25 år siden vi blev studenter, ind til Janus og fik taget nogle skønne billeder. Stemning var god, sjov og afslappet. Det kan klart anbefales"
5

Gitte Skydsbæk Vestergaard

Super oplevelse og rigtigt gode billeder, selvom ungerne var svære at styre og få til at posere .Læs mere
5

Gitte Skydsbæk Vestergaard

"Fik fotograferet poderne igår hos Janus. Super oplevelse og rigtigt gode billeder, selvom ungerne var svære at styre og få til at posere "
5

Hildur Kaaber Ahrenkilde

Hurtig redigering af billede. Jeg kommer gerne igen :)Læs mere
5

Hildur Kaaber Ahrenkilde

"God service, god beliggenhed i forhold til offentlig transport (bus 3A og 1A), hurtig redigering af billede. Jeg kommer gerne igen :)"
5

Mathias Andersen

Min kæreste og jeg havde en god oplevelse og fik nogle rigtig gode billeder med hjem.Læs mere
5

Mathias Andersen

"Super professionelt! Min kæreste og jeg havde en god oplevelse og fik nogle rigtig gode billeder med hjem. Kan varmt anbefales."
Indlæs flere

Tilmeld dig nyhedsbrevet, og modtag nyheder og særlige tilbud!

Captured Fotostudie på Facebook Læs mere om Captured Fotostudie på facebook