Den svære start

Så er tiden kommet til at jeg får skrevet det første indlæg her på bloggen.

Det har været længere undervejs end jeg havde forventet, men nu er tiden kommet til, at det skal skrives.

Bloggen vil komme til at bestå af indlæg i forskellige kategorier som fx. nyheder og oplevelser med kunder i studiet.

Dette indlæg vil være lidt om opstarten af studiet.

Som titlen antyder har det ikke været så nemt at få startet op som jeg havde forventet. Inden jeg overtog lokalerne havde jeg haft god tid til at forberede mig, og havde regnet med at være igang i løbet af foråret 2013.

Det skulle dog ikke komme til at gå så hurtigt som jeg havde håbet.

Først kunne jeg ikke overtage lokalerne så hurtigt som jeg havde ønsket, da den gamle ejer lige skulle holde ferie inden han flyttede ud af lokalerne.

Efterfølgende stod den på klargøring af lokalerne, her havde jeg først tænkt, at det ville tage 2 uger at male mm.. Det stod dog hurtigt klart, at der skulle mere til end en smule maling. Efter 3 måneders renovering, var lokalerne endelig i en stand, hvor det var muligt at begynde at flytte ind.

Der skulle dog ikke engang gå 2 uger, fra jeg begyndte at flytte mit fotoudstyr ind i lokalerne, til der var indbrud i studiet. For at sikre mig, at der ikke var mere udstyr der forsvandt, og at der ikke ville komme indbrud igen, var jeg nød til først at tømme lokalerne igen, og derefter kontakte diverse sikringsfirmaer, der kunne installere rullegitre i studiet.

Nu er studiet dog efterhånden fuldt funktionsdygtigt, men åbning i foråret blev det dog ikke.

Du ønskes velkommen til Captured fotostudie på Østerbro. Jeg ser frem til at tage billeder af dig, og alle andre der kommer forbi studiet.

Med venlig hilsen

Janus